Hallgasd csak, mesél az erdő

Szeretjük az egyszerű, de nagyszerű élményeket. Ez a rövid kis kirándulásról szóló történet is ezt bizonyítja. Az erdei séta első szakasza a szokásos túraútvonalakon zajlott, még csak el sem tévedtünk. Hoppá! Aztán egy kisebb tisztás után lefelé vezetett az utunk és egyszer csak ott találtuk magunkat a színes fák erdejében. Pár spanyol művész úgy döntött, hogy feldobják az emberek erdőben tett sétáit. Nem játékokat találtak ki vagy hagytak különféle nyomokat, hogy az emberek tudják, hogy merre kell menniük, hanem ecsetet ragadtak és fákat festettek. Volt aki törekedett arra, hogy bizonyos szögből nézve formákat, alakokat mutassanak a fák összképei, voltak akik csak gondoltak egyet és bepöttyözték, becsíkozták a fákat, mert úgy jól néznek ki. Volt aki a reggie színeire esküdött, s olyan is, aki fehér vonalakat húzott a fákra, majd visszanézett, s látta, hogy ez jó.

Hát ilyen egyszerű dolgok is mosolyt tudnak csalni más emberek arcára. Csak ki kell találni valamit és ragaszkodni kell hozzá. Mindez csak elhatározás kérdése, legyen szó akár kicsi vagy nagy dolgokról. Ez is egy egyszerű „találmány” ami bevált, hisz látogatják és híre kel.

Olyan volt, mint egy meseerdő, ahol minden fa egy történetet akart elmesélni. Ezekhez segítséget nyújtottak a megszámozott mackósajt alakú nyilak. Mi már végigsétáltuk a mi kis történetünket. Azt, hogy Te melyikbe mit látsz bele, azt Rád bízzuk! Jó mesélést!